Ελληνικά English

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

H Σειρά Ceramic Pro και ο κατασκευαστής της , Nanoshine Ltd,  αλλάζουν τα δεδομένα στην παγκόσμια βιομηχανία των προιόντων νανοτεχνολογίας και προστατευτικων επιστρωσεων χρώματος. Η εταιρία εχει εργαστεί πολλα χρόνια πανω στην ερευνα και εξέλιξη πολυλειτουργικων κεραμικων προιόντων & προστατευτικών επικαλύψεων για ολες τις επιφάνειες ενω ταυτόχρονα πειραματίζεται και βελτίωνει συνεχώς την σειρά προιόντων τους.

40nano.jpg

Το 2010 η Nanoshine Ltd παρουσιάζει την σειρά προστατευτικών κεραμικών επιστρώσεων "Ceramic Pro", προοριζόμενη για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία, αεροναυπηγική και ναυτιλία με εφαρμογη σε επιφάνειες οπως γυαλί , μεταλλο , ύφασμα ,πλαστικό, δέρμα και λαστιχο. 
Αυτό που κάνει τα προιόντα Ceramic Pro να ξεχωρίζουν είναι η τεχνολογία αιχμης στην οποία βασιζεται η μοριακή τους φορμουλα (nanoceramics). Η φόρμουλα αυτή ειναι παγκοσμίως κατoχειρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχει συμπληρωσει δέκα ολοκληρα χρόνια δοκιμων και εξέλιξης πριν φτάσει στην μορφή που είναι σήμερα.

Όλα Ceramic Pro προϊόντα έχουν δοκιμαστεί από την SGS, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης & αντοχής υλικων , που χρησημοποιούν μεγάλοι κατασκευαστές για την αξιολόγιση των προιόντων τους.Η σειρα Ceramic Pro πετυχε ,μετα απο ελέγχους, την υψηλότερη δυνατη βαθμολογία σε κάθε τεστ που υποβλήθηκε. Κανένα αλλο προιόν κεραμικής επίστρωσης στην αυτοκινητοβιομηχανία  δεν έχει επιτύχει καλύτερο αποτελεσμα σε επίσημες δοκιμές.Επίσης τα προιόντα της σειράς Ceramic Pro έχουν περασει απο ελεγχους τοξικότητας και έχουν χαρακτηριστεί ως μη-τοξικά.

Η Ceramic Pro Greece έχει προσφάτως ξεκινήσει την λειτουργία της και την παροχη προιόντων σε Ελλαδα και Κυπρο . Η εταιρία εχει επισημα το δικαιωμα αποκλειστικής διανομής των προιόντων της Nanoshine Ltd για τις παραπάνω αγορές. 

 

CERAMIC PRO AROUND THE WORLD

Το εύρος και η ταχύτητα ανάπτυξης του δικτύου διανομής ενός προιόντος είναι χαρακτηριστικό της ποιότητας του. Μόνο τα καλυτερα προιόντα καταφέρνουν και μπορούν να αναπτύξουν ενα σταθερό δικτυο διανομής.

Εμεις στην Ceramic Pro Greece είμαστε περίφανοι να είμαστε μέλη του πιο εκτεταμένου και ταχέως αναπτυσόμενου δικτύου πωλήσεων προιόντων Νανοτεχνολογίας, με παραρτήματα και συνεργάτες στις μεγαλύτερες αυτοκινητιστικές χώρες του κόσμου.

Περισσοτερες απο 30 χωρες και περισσοτεροι απο 400 κορυφαίοι επαγγελματίες Detailers στον κόσμο, χρησημοποιούν προιόντα Ceramic Pro. 

 

 ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ CERAMIC PRO GREECE

 

CERAMIC PRO ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ceramic Pro Greece ψάχνει και επιλέγει μόνο τους κορυφαιους επαγγελματίες της αγοράς, που είναι σε θέση να παρέχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ υπηρεσίες προστασίας και περιποίησης αυτοκινήτου και λοιπών οχημάτων. Η ποιότητα του δικτύου συνεργατών μας εγγυείται όχι μονο την σωστή εφαρμογή των δικών υλικών μας, αλλά και την σωστή διόρθωση & προετοιμασία των επιφάνειών που θα προστατευτούν, έτσι ωστε να παρέχεται σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Για να δείτε το δίκτυο συνεργατών της Ceramic Pro Greece σε Ελλάδα και Κύπρο επισκευτείτε τον συνδεσμο ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ