Ελληνικά English
 
CERAMIC PRO 9H TRAILER TEST ΑΝΤΟΧΗΣ 9Η & ΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CERAMIC PRO ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Δείτε την αναγκαιότητα του Ceramic Pro 9H  σε συνθηκες καθημερινής χρήσης 

-Προστασια απο πετραδακια (stonechips)
-Προστασια απο βρωμια (self-cleaning)
-Αδιαβροχοποιηση εσωτερικου
-Αντιχαραξη
-Σουπερ-Υδροφοβο αποτελεσμα

Eνα εξαιρετικό βίντεο που προβάλει την αυξημένη αντοχή του Ceramic Pro 9H καθώς και τα γενικά του χαρακτηριστικά. Προστασία από εκδορές , υδροφοβική συμπεριφορά, αυξημένη γυαλάδα, αντι-γκράφιτι και πως εξηγούνται με απλούς όρους.

Το Ceramic Pro Textile μειώνει δραματικά την επιφανειακή ενέργεια των υφασμάτων, έτσι ώστε όταν τα υγρά έρχονται σε επαφή μαζί τους , σχηματίζουν "σβόλους" οι οποίοι κατρακυλούν και στο τέλος πέφτουν εκτός της επιφάνειας του υφάσματος.Αυτό επιτρέπει στο ύφασμα/suede/alcadara να παραμείνει μακριά από την έκθεση σε υγρά, σκόνη & βρομιές , χωρίς να επηρεάζει την υφή και την όψη του υφάσματος.

  

  

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ CERAMIC PRO 9H -ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟY CERAMIC PRO 9H

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε την ίδια υφασμάτινη κουκούλα cabrio.
Στα αριστερά: πριν την εφαρμογή με Ceramic Pro Textile
Στα δεξιά: μετά την εφαρμογή Ceramic Pro Textile

Ένα ολοκαίνουριο όχημα υπόκειται σε τεστ αντοχής ...αυτή την φορά τα χτυπήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

ο Ceramic Pro 9H αποτελεί το κορυφαίο προϊόν της σειράς Ceramic Pro. βασισμένο στην εξελιγμένη τεχνολογία "Liquid Diamond" (υγρό διαμάντι). Ένα άλλο όνομα με το οποίο το υλικό αυτό είναι το "Liquid Glass" (υγρός κρύσταλλος) το οποίο σημαίνει πως πρόκειται για ένα απολύτως διαυγές υγρό ,το οποίο μετατρέπεται σε ένα γυάλινο φίλμ εξαιρετικά αυξημένης σκληρότητας, όταν εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα.
Το γυάλινο αυτό φιλμ προσφερει πολλαπλές ιδιότητες όπως , ευκολία στο καθάρισμα, υδροφοβική συμπεριφορά, anti-graffity προστασία, αντίσταση σε εκδορές, προστασία σε υπέρυθρη ακτινοβολία, αντι-διαβρωτικές ιδιότητες, αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.

 

   

  

CERAMIC PRO RAIN CERAMIC PRO RAIN (AΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Δείτε πως συμπεριφέρονται οι γυάλινες επιφάνειες στις οποίες εχει εφαρμοστεί το Ceramic Pro Rain. Στο συγκεκριμένο βίντεο , το παρμπρίζ του οχήματος έχει κατά το ήμισυ επεξεργαστεί με το Ceramic Pro Rain.

Δείτε πως συμπεριφέρεται το Ceramic Pro Rain σε συνθήκες παγετού. Δείτε τις ιδιότητες του Ceramic Pro Fabric για υφάσματα και suede/alcadara επενδύσεις. Το κομμάτι του υφάσματος που έχει υποστεί περιποίηση με το Ceramic Pro Textile δεν απορροφά τα υγρά αλλά τα αφήνει να κυλήσουν κατά μήκος της επιφάνειας του. Απεναντίας , το κομμάτι χωρίς CeramicPro ποτίζει αμέσως και απορροφά το νερό.

 

  

 

 

CERAMIC PRO STRONG-TEST ΑΝΤΟΧΗΣ CERAMIC PRO 9H-TEST TOY KΛΕΙΔΙΟΥ CERAMIC PRO ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Για όσους από εσάς αναρωτιούνται ποσο ανθεκτικό και σκληρό ειναι το Ceramic Pro Strong... Το βίντεο αυτό θα σας δώσει μια γεύση καθώς τεχνικοί από την Σκανδιναβία ,προσπάθησαν να αφαιρέσουν το υλικό από μια βάρκα που έπρεπε να γίνει επισκευή. Δείτε το τριβείο να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ και παρατηρήστε την ένταση την οποία ασκεί ο εφαρμοστής στην επιφάνεια ωστε να καταφέρει να αφαιρέσει το υλικό.

Ενας ανήσυχος πελάτης ,θέλει να δοκιμάσει την τύχη του απέναντι στο κλειδί. Kαποιοι αναρωτιούνται αν το Ceramic Pro εφαρμόζεται σε ματ χρώματα και μεμβρανες...
Η απάντηση στο ανωτέρω βίντεο.