Ελληνικά English
azimut-95.jpg

CERAMIC PRO ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗ  

To Ceramic Pro προσφέρει προστασία σε όλες τις συνθήκες στις οποιες μπορεί να εκτεθεί ένα αεροσκάφος η ελικόπτερο σε οποιοδήποτε υψόμετρο.Το Ceramic Pro προσφέρει πλήρη προστασία έναντι στην διάβρωση που μπορεί να προκληθεί στο σώμα του αεροσκάφους καθως και επίσης οι υδροφοβικές ιδιότητες του προιοντος θα εμποδίσουν τον σχηματισμό υγρασίας και την δημιουργία πάγου...Η διαδικασία καθαρισμού και συντήρηση του σκάφους θα είναι πλέον απαραίτητη σε πιό αραιά χρονικά διαστήματα και πολύπιο εύκολη και λιγότερο κοστοβόρα. Τα προιόντα Ceramic Pro προστατεύουν ήδη ενα μεγάλο στόλο ιδιωτικών αεροσκσκαφών και ελικοπτέρων ανά τον κόσμο.

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 

 

Η ΝEA MEΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

 

Μόνιμη Προστασία
Το Ceramic Pro δεν ειναι μια προσωρινή λυση προστασίας, όπως τα κεριά και λοιπα προιόντα προστασίας που θα εξαλειφθεί η φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου. Είναι μια nano-κεραμική επίστρωση που δημιουργεί μονιμη χημική ένωση με την επιφάνεια στην οποια εφαμρμόζεται και μπορει να αφαιρεθεί αποκλειστικά και μόνο με βιομηχανική επεξεργασία (επαγγελματικό τριβείο). Κανενα χημικό δεν μπορει να αποσυνθέσει η να αφαιρέσει την νανο-κεραμική σας επίστρωση.

Δεικτης Σκληρότητας άνω των 9H 
Όταν η επίστρωση σκλήρύνει δημιουργεί μια επιφάνεια που μπορεί να αντέξει όλου του τύπου επιφανειακές εκδορές. Η "γυαλινη" κεραμική επίστρωση (glass coat) φέρει δείκτη σκληρότητας άνω του 9H στην κλίμακα Mohs. Η κλίμακα Mohs χρησημοποιείται στην βιομηχανία για την μέτρηση σκληρότητας μεταλλευμάτων, οπου το 9H αποτελεί την μέγιστη βαθμιδα σκληρότητας. Η επίστρωση είναι δυνατόν να διατηρήσει την σκληροτητα του εφ'ορου ζωής με την καταλληλη διαδικασία συντήρησης.

Χημική Αντίσταση 
Η κεραμικη επιστρωση έχει 100% αντοχή έναντι βλαβερών ουσιών και ισχυρών χημικων που πιθανον μια επιφάνεια μπορει να εκτεθει. Εφοσον τα χημικα δεν ειναι δυνατον να βλαψουν ή να διαπερασουν την κεραμικη επίστρωση , η επιφάνεια θα παραμείνει ανέπαφη..

Οξειδωση και αντιδιαβρωτική προστασία
Όλα τα μεταλλικά μέρη ενός σκάφους , δοκιμάζονται απο τα σκληρά στοιχεία της φύσης και υπόκεινται σε οξειδωση με το περασμα του χρόνου.Η προστατευτική επίστρωση του Ceramic Pro θα προστατεύσει την βαφή και τα μεταλλικά μέρη του σκάφους σας απο την επαφή με το νερό και το οξυγόνο .

Θερμική αντίσταση
H κεραμική επίστρωση δεν επιρρεάζεται απο θερμοκρασιες μέχρι και 760 βαθμούς Κελσίου

UV Προστασία
To Ceramic Pro προστατεύει τα βαμμενα μερη, τα ελαστικα & πλαστικά από την διαδικασια "γηρανσης" που προκαλουν οι ακτίνες UV`του ηλίου.

Υπερ-υψηλα επίπεδα γυαλάδας
Η λαμπερή εμφάνιση που προσδίδει το προιόν δεν επιδέχεται καμία σύγκριση με κανένα "συμβατικό" προιον προστασίας & περιποίησης που διατειθεται στην αγορά σήμερα. 

Σουπερ  Υδροφοβική συμπεριφορά
Με τον όρο "Υδροφοβική συμπεριφορά" εννοουμε την ιδιότητα της επιφάνιειας να απωθεί το νερό και να το κάνει να σχηματίζει μπίλιες ,οι οποίες κυλούν εκτός της επιφάνειας τους.Επιστημονικά αυτο έχει να κάνει με την γωνία επαφής που σχηματίζει το νερό με την επιφάνεια. Όσο πιο αμβλεία η γωνία επαφής τόσο πιο έντονη η υδροφοβικότητα της επιφάνειας. Το Ceramic Pro επιτυγχάνει τουλάχιστον γωνία 110 μοιρων το οποιο σημαίνει πως η σκονη , η βρωμια και το νερό θα είναι ξένο σώμα στην επιφάνεια του υλικού και θα απωθείται πιο εύκολα. Με την σωστή συντήρηση το υδρόφοβο αποτέλεσμα θα διατηρηθεί εφ'οσου ζωής.