Ελληνικά English

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  

429682_423346461089569_253283817_n.jpg

Αν και αρχικα σχεδιασμένα για βιομηχανική χρήση, τα προιόντα Ceramic Pro εφεραν επανάσταση στον χώρο της περιποίησης αυτοκινήτου. Την στιγμή που άλλες εταιρίες προτείνουν λύσεις προστασίας προτείνοντας κεριά ή λοιπά προστατευτικά που σε σύντομο χρονικό διάστημα φθειρονται και εξαλείφονται εντελώς απο την επιφάνεια του οχήματος, η Ceramic Pro προσφέρει μόνιμη προστασία για την βαφή,τα μεταλλικά μερη, τις ζάντες, τα ελαστικά , τα πλαστικά, το δέρμα, τις γυάλινες επιφάνειες και γενικότερα οποιουδηποτε είδους επιφανειες που προσφέρονται στην αυτοκινητοβιομηχανία. "Σήμερα" ,το Ceramic Pro  εμπιστεύονται επαγγελματίες detailers και συντηρητες αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.Το Ceramic Pro αποτελεί την επίσημη σειρά προιόντων προστασίας του supercar club Εcurie25 στην Aυστραλία.. Τα μέλη τoυ Ecurie25 προστατεύουν τον στόλο τους , αξιας 8+ εκατομυριων δολλαριων αποτελούμενο απο εξώτικές κατασκευες (click for video). Το Ceramic Pro είναι επίσης το επίσημο προιον προστασίας χρώματος για τον διεθνούς φημης βελτιωτικό οικο Carlsson , που ειδικεύεται στις Mercedes-Benz (click για την επισημη ανακοινωση) .

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
 

Ceramic Pro Greece

ΓΙΑΤΙ CERAMIC PRO?

 

Μόνιμη Προστασία
Το Ceramic Pro δεν ειναι μια προσωρινή λυση προστασίας, όπως τα κεριά και τα λοιπα προιόντα περιποίησης που θα εξαλειφθει η φθαρει με το περασμα του χρονου. Ειναι μια nano-κεραμική επίστροση που δημιουργεί μονιμη χημική ένωση με την επιφάνεια στην οποια εφαμρμόζεται και μπορει να αφαιερθει αποκλειστικα και μονο με βιομηχανικη επεξεργασια (επαγγελματικό τριβείο). Κανενα χημικό δεν μπορει να αποσυνθεσει η να αφαιρεσει την νανο-κεραμική σας επίστρωση.

Δεικτης Σκληρότητας άνω των 9H 
Όταν η επίστρωση σκλήρυνει δημιουργεί μια επιφάνεια που μπορεί να αντέξει σημάδια απο πετραδακια (υψηλες ταχύτητες) και όλου του τύπου ελαφρές γρατζουνιες. Η "γυαλινη" επίστρωση (glass coat) φέρει δείκτη σκληρότητας άνω του 9H στην κλίμακα Mohs. Η κλίμακα Mohs χρησημοποιείται στην βιομηχανία για την μέτρηση σκληρότητας μεταλλευμάτων, οπου το 9H αποτελεί την μέγιστη βαθμιδα σκληρότητας. Η επίστρωση είναι δυνατόν να διατηρήσει την σκληροτητα του εφ'ορου ζωής με την καταλληλη διαδικασία συντήρησης.

Χημική Αντίσταση 
Η κεραμικη επιστρωση έχει 100% αντοχή έναντι βλαβερών ουσιών και ισχυρών χημικων που πιθανον ενα αυτοκίνητο μπορει να εκτεθει. Εφοσον τα χημικα δεν ειναι δυνατον να βλαψουν ή να διαπερασουν την κεραμικη επίστρωση , το όχημα θα παραμείνει ανέπαφο..

Οξειδωση και αντιδιαβρωτική προστασία
Τα μεταλλικά μέρη υποκειται σε οξειδωση με το περασμα του χρόνου.Η προστατευτική επίστρωση του Ceramic Proθα προστατευσει την φαφή και τα μεταλλικά μέρη του οχήματος σας απο την επαφή με το νερό και το οξυγόνο .

Θερμική αντίσταση
H κεραμική επίστρωση δεν επιρρεάζεται απο θερμοκρασιες μεχρι και 760 βαθμους Κελσιου

UV Προστασία
To Ceramic Pro προστατεύει τα βαμμενα μερη, τα ελαστικα & πλαστικά από την διαδικασια "γηρανσης" που προκαλουν οι ακτίνες UV`του ηλίου..

Υπερ-υψηλα επίπεδα γυαλάδας
Η λαμπερή εμφάνιση που προσδίδει το προιόν δεν επιδεχεται καμία συγκριση με κανενα προιον προστασίας & περιποιησης που διατειθεται στην αγορά σημερα. 

Σουπερ  Υδροφοβική συμπεριφορά
Με τον όρο "Υδροφοβική συμπεριφορά" εννοουμε την ιδιότητα της επιφάνιειας να αποθει το νερο και να το κανει να σχηματιζει μπιλιες ,οι οποίες κυλούν εκτός της επιφάνειας τους.Επιστημονικά αυτο έχει να κάνει με την γωνία επαφής που σχηματίζει το νερό με την επιφανεια. Οσο πιο αμβλεία η γωνια επαφής τοσο πιο εντονη η υδροφοβικότητα της επιφάνειας. Το Ceramic Pro επιτυγχανει τουλάχιστον γωνία 110 μοιρων το οποιο σημαίνει πως η σκονη , η βρωμια και το νερο θα ειναι ξενο σώμα στην επιφανεια του υλικου και θα αποθειται πιο ευκολα. Με την σωστή συντήρηση το υδρόφοβο αποτέλεσμα θα διατηρηθεί εφ'οσου ζωής.

To Ceramic Pro 9Η είναι μόνιμη νάνο-κεραμική επίστρωση βαφής που προσφέρει ένα φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας, απαράμιλλο σούπερ-υδρό…
To Ceramic Pro Light είναι μια νάνο-κεραμική προστασία χρώματος με διάρκεια έως και 24 μήνες, προσφέρει φινίρισμα υψηλής στιλπνότητα…
Το Ceramic Pro Rain είναι μια επίστρωση με εξαιρετική ανθεκτικότητα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυάλινες επιφάνειες χωρίς να επηρ…
Εμφάνιση 1 έως 3 (από 3 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1